Szolgáltatások

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás: A bútorgyártáshoz szükséges, hogy a helyszínen ellenőrizzük a falak, nyílászárok gépészeti leállások méretét és pozícióit. Több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozóként szakszerű tanácsadást nyújtunk a leendő bútorok belsőépítészeti terek kialakításában minden megrendelést követően helyszíni felmérést végzünk. Az előzetes felmérés költségei 20 km körzetben 5000 Ft, 20 km feletti távolság esetén 10000 Ft az előzetes felmérésre megfizetett összeg a bútor illetve nyílászáró megrendelés esetén jóváírásra kerül. Amennyiben személyesen, telefonon, vagy E-mailben kér árajánlatot az minden esetben ingyenes.

Szolgáltatások

Szaktanácsadás
3D Látványtervezés
Épületgépészeti és burkolási terv készítés
Lapszabászat
Fafurnérozás
Felületkezelés

Szállítás és helyszíni szerelés:

A megrendelt bútort vagy nyílászárót a vállalt határidőre asztalos kollégák a helyszínre szállítják és a terveknek megfelelően beszerelik. A mosogató tálcák, csaptelepek, gáz készülékek és dug villa nélküli elektromos készülékek bekötése külön szakembert igényel, melyek költsége a megrendelőt terheli.

Megrendelés, fizetés:

A megrendelés véglegesítésének feltétele a vételár 20% -nak befizetése foglalóként, hiszen az Ön bútorát tervezzük

az ön igényeink és egyedi méreteinek megfelelően. A bútor és tartozékai vételárának fennmaradó része az ÁTADÁST követően válik esedékesség. A bútor elkészülte előtt pár nappal telefonon vagy E-mailben értesítünk. Az elkészült tervekben illetve a helyszíni szerelés közbeni utólagos változtatásokkal járó költségek a megrendelőt terheli.

Garancia:

Általunk gyártott termékekre 4 év garanciát adunk, rendeltetésszerű használata esetén.